Edustusjoukkueen valmennus- ja taustatiimi kaudella 2024

Marko Nurminen jatkaa edustusjoukkueen valmentajana. Kuva: Joope Erkkilä.

Ilveksen edustusjoukkueen valmennus- ja taustatiimiin tulee muutoksia, kun joukkue siirtyy uuden Tammelan aikakaudelle kaudeksi 2024.

Päävalmentaja Anssi Ylisen jatkosopimuksesta tiedotettiin jo hyvissä ajoin viime kesänä. Anssin valmennustiimissä valmentajana jatkaa Marko ”Pena” Nurminen, mutta ex-kapteeni Johanna ”Junnu” Salmijärvi jää tiimistä pois.

”Mennyt kausi oli tapahtumarikas ja ainakin itselle opettavainen kokemus. Meillä oli tiimissä selkeä työnjako ja kaikki pääsivät käyttämään omaa osaamistaan. Oli kiva seurata joukkueen ja yksittäisten pelaajien kehittymistä kauden aikana. Tuloksellisesti ei päästy ihan tavoitteeseen, mutta suunta on oikea”, Junnu kommentoi.

Tsemppiä jatkoon Junnulle, nähdään Tammelassa!

 

Juuso Marttila jatkaa joukkueen fysiikkavalmentajana vuoden 2023 loppuun saakka ja vuodenvaihteen jälkeen tehtävään hyppää Ilves ry. jalkapallon uudeksi fyysisen valmennuksen päävalmentajaksi aiemmin valittu Ville Rajalainen.

Ilves ry. jalkapallon maalivahtivalmennuksen vastaavaksi HJK:n organisaatiosta saapunut Kalle Heltonen aloittaa myös samalla edustuksen uutena maalivahtivalmentajana. Menneellä kaudella maalivahtivalmentajana toiminut Juhana Mäkelä lähti uusien haasteiden perässä Ouluun ja Herculeksen organisaatioon.

Hyvää jatkoa, Juhana!

 

Edustusjoukkue jatkaa tiivistä yhteistyötä pelaajakehitysnäkökulmasta Ilves/2:n kanssa, eli valmennustiimi tekee töitä yhdessä Ilves jalkapallon uuden tyttöjen talenttivalmentajan, Mostafa ”Mosse” Modabberianin sekä uuden hybridiakatemiajohtajan, Joonas Laurikaisen kanssa.

Keltavihreiden huoltajana jatkaa toista kauttaan pestissä aloitteleva Maro Kulo ja joukkueenjohtajana puolestaan Kansallisen Liigan Erotuomariyhdistyksen toimesta vuoden Respect joukkueenjohtajaksi jälleen kerran valittu iki-Ilves, Leena Työläjärvi.

Joukkueen lääkärinä kaudella 2024 jatkaa niin Ilveksen miesten edustusjoukkueen kuin Pikkuhuuhkajienkin taustatiimistä tuttu Jonne Väisänen.

 

Tällä tiimillä lähdetään Tammelaan kaudeksi 2024, nähdään siellä!