Edustusjoukkue kohtasi viimeisessä harjoitusottelussa Pallo-Iirot Kaupissa – Määtän maali toi 1-0 voiton

Aino Rasinen pyörittämässä keltasinisten pelaajia. Pipsa Saarilahti tarkkailee taustalla. Kuva: Joope Erkkilä.

Ilves pelasi lauantaina kauden ensimmäisen harjoitusottelun ulkokentällä, kun yhteistyöseura Rauman Pallo-Iirot kaatui Kauppi 3:lla 1-0 (0-0). Keltavihreiden maalista vastasi tietenkin Pallo-Iirojen kasvatti Sofia Määttä. Ottelun ainokainen syntyi 50. peliminuutilla.

Aamulehden tallenteen Pallo-Iirot kohtaamisesta voi katsella täältä.

Samalla kun ottelu oli kauden ensimmäinen ulkona mitelty harjoitusottelu, niin se oli myös viimeinen ennen liigakauden alkua. Kansallinen Liiga käynnistyy kahdeksan joukkueen osalta lauantaina 17. päivä ja keltavihreät aloittavat liigakauden sunnuntaina 18. huhtikuuta Espoossa FC Honkaa vastaan.

Kaupunki on sama, missä edellinen kausikin alkoi viime vuoden kesäkuun 13. päivä. Tuolloin pisteet tasattiin honkalaisten kanssa lukemin 1-1 (0-0). Ilveksen maalista vastasi Roosa Tuominen ja FC Hongalle osui Vilma Hakala. Molemmat pelaajista edustavat tällä kaudella HJK:ta.

Kurittaako Honkaa tällä kertaa sarja-avauksessa kenties Pallo-Iirojakin vastaan osunut Sofia Määttä tai esimerkiksi Cup-otteluissa sekä harjoitusotteluissa maaliverkot löytänyt Pipsa Saarilahti? Tähän saadaan vastauksia sunnuntaina!

Kansallisen Liigan otteluohjelmaan, tuloksiin sekä muuhun voi tutustua Liigan kotisivuilla: kansallinenliiga.fi.