Armi Heikkilä siirtyy FC Honkaan – isot kiitokset Armille!

Ilveksen kasvatti Armi Heikkilä siirtyy tulevalle kaudelle Espooseen, FC Hongan riveihin.

Keskikentän ankkuri lähetti kiitoksensa Ilves-yhteisölle.

”Pikku likasta asti on Ilveksen paidassa painettu menemään ja aikani täällä on ollut todella antoisa ja ikimuistoinen. Olen saanut kehittyä mahtavassa ympäristössä, mahtavien tyyppien kanssa tällaiseksi pelaajaksi, kuin olen nyt.

Lähteminen tuntuu haikealta, mutta toisaalta odotan innolla tulevaa. Uskon muutoksen eli uuden kaupungin ja joukkueen antavan uudenlaista potkua kehitykseeni sekä pelaajana että ihmisenä.

Valtava kiitos kaikille Ilves-matkallani olleille!”

 

Ilveksen päävalmentaja Anssi Ylinen kehui Armin johtajataitoja ja toivotti lisäksi Ilves-kasvatille tsemppiä jatkoon.

”Olen tuntenut Armin nyt noin kolme vuotta ja hän on ollut ihan meidän avainpelaajia. Armi pystyy rytmittämään peliä keskikentällä erinomaisesti, pallon saadessaan hän pystyy etenemään nopeasti ja henkilökohtaisilla valinnoillaan saamaan omalle joukkueelle pallonhallinnan.

Nuoresta iästään huolimatta, hänellä on hyviä johtamisominaisuuksia. Pelaajat luottaa Armiin ja äänestivätkin hänet päättyneelle kaudelle kapteenistoon, se kertoo myös vaikutuksesta kanssapelaajiin.

Paljon kiitoksia Armille, tsemppiä sekä kaikkea hyvää Espooseen.”

 

Keskikenttäpelaaja aloitti jalkapallon pelaamisen Ilves Futis-Liigassa, Takahuhdin kaupunginosassa. Liigassa ”Arska” debytoi TiPSiä vastaan kesällä 2019 Tammelassa ja liigapelejä Ilves-paidassa kertyi yhteensä 75 kappaletta. Maaleja keskikenttäpelaaja iski näissä otteluissa kaksi.

Suomen Cupissa Armi esiintyi keltavihreissä 13 kertaa. Näiden lisäksi Armi valittiin Läntisen alueen Vuoden tyttöpelaajaksi kaudella 2021.

 

Kiitoksia Armille kaikista Ilves-vuosista ja kaikkea hyvää jatkoon!