Anniina Lintilälle ja Julia Rytköselle kauden ensimmäiset minuutit liigapeleissä – nuoret puolustajat ottavat mielellään vastaan lisäminuutteja

Anniina Lintilä katselee rauhassa. Kuva: Joope Erkkilä.

Puolustuspään nuoret pelurit, Anniina Lintilä ja Julia Rytkönen saivat molemmat alleen kauden ensimmäiset minuutit Kansallisen Liigan peleissä viime viikonlopun TPS-kamppailussa. Liigatasolla molemmat pääsivät debytoimaan jo viime kaudella, vanhan liigan nimen ollessa vielä voimissaan.

Keltavihreillä on Kansallista Liigaa jäljellä kolmen kamppailun verran. Ottelut JyPKiä ja PK-35 Helsinkiä vastaan pelataan vieraskentällä. Kauden viimeinen kotiottelu pelataan puolestaan PK-35 Vantaata vastaan.

Mikä on fiilis, kun tämän kauden ensimmäiset minuutit ovat nyt alla?

Anniina: ”Tietenkin oli kiva päästä pelaamaan pitkästä aikaa liigaa ja mielestäni saatiin tuotua ihan hyvin lisäenergiaa kentälle vaihtojen avulla.”

Julia: ”Oli tosi hienoa saada ensimmäiset minuutit tälle kaudelle! Mulla on luottavaiset fiilikset loppukauden suhteen, hyvällä tsempillä napataan pisteitä vikoista peleistä.”

Millä mielin loppukauteen ja kolmeen viimeiseen liigapeliin?

Anniina: ”Loppukaudesta on edessä vielä monta jännittävää peliä ja koko joukkue on kyllä hyvällä tsempillä lähdössä ratkomaan niitä.”

Uskotko tai toivotko saavasi lisää minuutteja loppukaudesta?

Julia: ”Toivottavasti tulee vielä tilaisuus saada lisää minuutteja ja kokemusta liigasta!”

Seuraava tilaisuus lisäminuutteihin on luvassa tulevana lauantaina, kun keltavihreät matkaavat Keski-Suomeen ja Jyväskylään. JyPK – Ilves alkaa Jyväskylässä, Harjun kentällä kello 14. Jos liikkuvaa kyytiä Jyväskylään ei löydy, niin matsin voi katsella Ruutu+ palvelusta https://www.ruutu.fi/stream/3708167.

Julia Rytkönen nousussa oikeaa laitaa pitkin. Kuva: Joope Erkkilä.