Kauden päätösottelu halutaan päättää voitonjuhliin

Kansallisen Liigan kausi 2024 päättyy perjantaina ja peräti neljässä ottelussa on kyseessä todella isot panokset. Tammelan ottelussa on molemmilla joukkueilla kyse sarjapaikan säilyttämisestä, todennäköisesti ainoastaan toinen siinä onnistuu.

Mestaruussarjassa ainoastaan mestaruuden varmistaneen HJK:n ja neljänneksi sijoittuvan Åland Unitedin välisessä ottelussa ei ole sarjasijoitusten suhteen merkitystä. KuPS ja HPS ratkovat hopea- ja pronssimitalien kohtalon keskenään ja Haastajasarjassa joutuu neljästä joukkueesta kaksi hakemaan vauhtia ensi kaudella Ykkösestä.

Ilveksen ja PK-35 Helsingin välisessä kohtaamisessa on käytännössä kyse siitä, että voitolla sarjapaikka säilyy ja tappiolla on edessä putoaminen. Tasapelin tullessa katsellaan suurennuslasin kanssa muiden otteluiden tuloksia ja vertaillaan maalieroja. Paikkansa jo varmistanut PK-35 Vantaa emännöi pisteen Ilvestä perässä olevaa FC Honkaa, kun taas tasapisteissä vielä oleva JyPK saa vieraakseen varman putoajan PKKU:n.

PK-35 on Haastajasarjan neljästä ottelustaan voittanut kaksi, pelannut kertaalleen tasan ja kärsinyt yhden tappion. Voitot irtosivat Hongasta ja PKKU:sta, PK-35 Vantaan kanssa pelasivat viime kierroksella maalittoman tasapelin ja tappio tuli Jyväskylässä JyPK:lle. Ilveksen alku Haastajasarjassa sujui mollivoittoisesti, kotitappiot tulivat sekä JyPK:iä että PK-35 Vantaata vastaan. Vieraissa sujuikin jo paremmin ja täydet pisteet tarttuivat matkaan sekä Hongalta että PKKU:lta.

Perjantain jännitysnäytelmä on ottelu, joka jokaisen pitää kokea. Lauantaina on miesten joukkueella mahdollisuus voittaa Veikkausliigan mestaruus ja tuon loppuunmyydyn ottelun pääsylipulla sekä miesten kausikortilla pääsee maksutta sisään myös perjantain Kansallisen Liigan otteluun.

Yhteistyökumppanimme tarjoavat myös pääsylipuilla ja kausikorteilla etuja:
Aloha Ramen (Tuomiokirkonkatu 40), -20% alennusta annoksista
Taqueria El Loco (Stadionin kivijalassa), -10% alennusta annoksista
Schnitzelhaus Tampere (Tammelan puistokatu 26-28), -10% alennusta Schnitzeleistä sekä alkoholittomista juomista
Studio Nuovo (Stadionin kivijalassa), -10% alennusta peruspalveluista. Etu voimassa 30 päivää ottelupäivästä eteenpäin