Opiskelemaan kaksoisuraa toiselle asteelle Tampereelle? – Yhteishaku auki 20.2. – 19.3.2024

Kevään yhteishaut ovat taas käynnistymässä toisella asteella. Ilves yhdessä Tampereen urheiluakatemia verkoston ja koulujen kanssa tarjoaa loistavat puitteet yhdistää kaksoisuralla ammattimainen jalkapallo ja koulunkäynti.

Ilves on Suomen johtava pelaajakehitysympäristö, jonka kautta viime vuosina on tullut useita liigatason pelaajia ja vuosittain pelaajia siirtyy myös kansainvälisille kentille ja esiintyy A-maajoukkueissa. Uuden upean Tammelan stadionin myötä olosuhteet ja toimintaympäristö tarjoavat pelaajille vielä entistä kokonaisvaltaisemman kaksoisura ja urheiluakatemiapolun.

Ilves jalkapallo ja Tampereen Urheiluakatemia toteuttaa yhdessä Palloliiton kanssa kolmikanta hybridiakatemia ohjelmaa, jossa Ilves vastaa pelaajien valmennuksesta, olosuhteista ja pelaajakehityksestä, Tampereen Urheiluakatemia asiantuntijaverkostosta ja kouluyhteistyöstä sekä Palloliitto kansainvälisen vertailutiedon saamisesta ja kokonaisuuden koordinoinnista.

Hybridiakatemiajoukkueet ovat Ilveksessä Miesten 2 (M2), joka pelaa miesten kakkosta ja naisten2 (N2), joka pelaa naisten ykköstä. Molemmat joukkueet tekevät tiivistä yhteistyötä luonnollisesti Ilveksen Veikkausliiga ja naisten Kansallisen liigajoukkueen kanssa sekä T18 ja P17 SM joukkueiden kanssa.  Hybridiakatemia valmennustiimien apuna toimii Tampereen Urheiluakatemian moniammatillinen asiantuntijatiimi. Asiantuntijatoiminnan avulla pelaajia pystytään auttamaan kokonaisvaltaisesti ja huomioimaan myös yksilölliset kehitystarpeet. .

Hybridiakatemia on kohdennettu erityisesti 15–19-vuotiaisiin toisen asteen opiskelijoihin, joiden harjoitusajat ja -paikat on optimoitu myös koulujen lukujärjestyksiin. Toimintaan voivat hakea pelaajat ympäri Suomen normaalin yhteishaun kautta.

Tampereella urheilijanpolkua yhdessä Tampereen Urheiluakatemian kanssa tukevat Tampereen alueen urheiluoppilaitokset Sammon Keskuslukio ja Tampereen seudun ammattiopisto. Lisäksi Varalan Urheiluopiston liikunnanohjauksen perustutkinto tarjoaa oivan mahdollisuuden urheilijalle. Urheiluoppilaitokset tarjoavat opiskelupaikan, jossa kansainväliselle huipulle tähtäävä valmentautuminen onnistuu sujuvasti ja urheilu myönteisesti.

Valtakunnallinen toisen asteen yhteishaku auki  20.2. klo 8.00 – 19.3.2024 klo 15.00

Hakeminen onnistuu Opintopolun kautta.

Jos toisen asteen opiskelusta  Tampereella herää kysymyksiä, ota yhteyttä:

Joonas Laurikainen
Hybridiakatemia johtaja, Ilves
joonas.laurikainen@ilves.f
0451624406

Sammon keskuslukio ja muut lukiot
Heikki Kosonen
Urheilukoordinaattori
heikki.kosonen@tampere.fi
040 801 6960

Tredu
Antti Särösalo
Urheilukoordinaattori
antti.sarosalo@tampere.fi
050 576 1362

Krista Kyyrönen
Kaksoisurakoordinaattori
krista.kyyronen@varala.fi
044 345 9920