Kansallinen Cup ja kevään harjoitusottelut – uusi Kansallinen Cup alkaa 4. helmikuuta

”Junnu” opastamassa keskikenttäpelaajia tutussa Pirkkahallin ympäristössä.

Ensimmäistä kertaa pelattava Kansallinen Cup starttaa lauantaina 4. helmikuuta. Kansallisen Cupiin osallistuu kymmenen joukkuetta Kansallisesta Liigasta ja Ykkösestä. Ilves pelaa C-lohkossa yhdessä liigaan tulevaksi kaudeksi nousseen TPS:n ja Ykkösen VIFK:n kanssa.

A-lohkon muodostavat Ykkösen FC KTP ja FC Lahti yhdessä KuPS:n kanssa.

B-lohkossa pelaavat HJK, HPS, PK-35 ja Åland United.

Kolmen joukkueen A- ja C-lohkoissa pelataan kaksinkertainen sarja, B-lohkossa joukkueet kohtaavat toisensa vain kerran. Lohkojen kaksi parasta kakkosta sekä kaksi parasta lohkokolmosta etenevät jatkoon.

Neljäs päivä helmikuuta kello 12:30 pelattava Ilveksen ja VIFK:n välinen ottelu on koko Kansallisen Cupin ensimmäinen matsi. Ottelu pelataan Pirkkahallin C-hallissa. Pirkkahallissa järjestetään samaan aikaan Asta-messut, joten käynti C-halliin ja otteluun käy D23-sisäänkäynnin kautta.

Kansallisen Cupin toinen kotiottelu on edessä 11. helmikuuta, TPS saapuu Pirkkahalliin kello 12:30 alkavaan otteluun. Kansallisen Cupiin myydään lippuja Pirkkahallilla hintaan 5/2 euroa.

Lue Kansallisesta Cupista lisää liigan kotisivuilta: https://www.kansallinenliiga.fi/news/kansallisen-cupin-otteluohjelma-ja-lohkojako-2023/.

Kansallisen Cupin ottelut:

Lauantai 4.2. klo 12:30: Ilves – VIFK, Pirkkahalli

Lauantai 11.2. klo 12:30: Ilves – TPS, Pirkkahalli

Lauantai 25.2. klo 17:15: VIFK – Ilves, Fennia Arena (Vaasa)

Lauantai 11.3. klo 16:45: TPS – Ilves, LähiTapiola-areena (Turku)

 

Harjoitusottelut

Joukkueelle on kevääksi varmistunut myös kolme harjoitusottelua. Harjoitusottelut startataan ottelulla Ilves P15:tä vastaan lauantaina 14. tammikuuta. Ottelu alkaa Pirkkahallissa kello 12:30.

Vuoden toinen harjoitusottelu pelataan viikkoa myöhemmin ja myös Pirkkahallissa. Lauantaina 21. päivä, kello 12:30 alkavaan otteluun saapuu vieraaksi PK-35 Helsinki.

Ja taas viikkoa myöhemmin, lauantaina 28. päivä tammikuuta pelataan Pirkkahallissa. Tuolloin vastaan saapuu HPS, ottelu alkaa poikkeuksellisesti kello 14:45.

Kaikkiin harjoitusotteluihin on vapaa pääsy, tervetuloa katsomoon!

Varmistetut harjoitusottelut:

Lauantai 14.1. klo 12:30: Ilves – Ilves P15, Pirkkahalli

Lauantai 21.1. klo 12:30: Ilves – PK-35, Pirkkahalli

Lauantai 28.1. klo 14:45: Ilves – HPS, Pirkkahalli

 

Suomen Cup ja Kansallinen Liiga

Ilves tulee pelaamaan Kansallisen Cupin ohella myös Suomen Cupia, johon joukkue on jo ilmoittautunut. Naisten Suomen Cup palaa perinteiseen tulos tai ulos -formaattiin, eli viime kaudella nähdyistä lohkojaoista on luovuttu. Suomen Cupiin on voinut ilmoittautua tiistaista 10. tammikuuta lähtien, viimeinen ilmoittautumispäivä on helmikuun 20. päivä.

Kansallisen Liigan otteluohjelma selviää myöhemmin, pysy kuulolla!

 

Uutiseen lisätty 14.1.: muuttunut sisäänkäynti 4. helmikuuta pelattavaan otteluun ja Kansallisen Cupin lippujen hinnat.

TPS:n sarjataso muokattu 16.1.