Fressi on Pipsa Saarilahden kummiyritys kaudella 2023

Pipsa Saarilahti sai alkavalle kaudelle uuden kummiyrityksen, kun Ilveksen pitkäaikainen yhteistyökumppani Fressi aloittaa energisen Pipsan kummiyrityksenä. Pipsa onkin loistava valinta Fressille, sillä toisen polven fressiläinen on tunnollinen harjoittelija ja tuttu näky Fressin saleilta.

Kummiyritys on erittäin tärkeässä roolissa tukemassa pelaajan polkua eteenpäin. Fressin tapauksessa kyse ei ole ainoastaan taloudellisesta tukemisesta, vaan se mahdollistaa Pipsalle erinomaiset olosuhteet oheisharjoitteluun sekä talvi- että kesäkaudella.

Fressi Sykkeen palvelupäällikkö Sanni Nevalainen kommentoi kummiyritysyhteistyötä ja kertoi, miten Ilves näkyy Fressillä.

”Tosi hieno juttu, me todella mielellään tuetaan urheilijoita ja eri joukkueita.

Ilvesläiset treenailee täällä meillä omilla vuoroillaan ja sitten itsekseen, he tuovat sellaista mukavaa lisää sinne salille muiden treenaajien joukkoon.”

Palvelupäällikkö kertoi myös, mitä hän odottaa yhteistyöltä.

”Odotan yhteistyöltä totta kai sitä, että Pipsa käy meillä treenaamassa ja me saadaan sitä kautta näkyvyyttä. Ollaan esillä siellä toiminnassa ja Pipsa näkyy sitten täällä meillä treenailemassa.”

Alussa mainittiinkin, että Pipsa on toisen polven fressiläinen ja tästä saatiin kuulla lisäspeksejä.

”Ylöjärvellä kun ollaan asuttu koko mun lapsuus ja äiti kävi siellä Fressillä, niin mä ja mun veli ollaan saatu viettää aikaa siellä lapsiparkissa”, Pipsa kertoo.

Ylöjärven Fressi on tullut tutuksi, entäs sitten esimerkiksi Tammelassa sijaitseva Fressi Syke?

”Fressi Syke on oikein hyvä paikka, tykkään kyllä kovasti. Ollaan käyty koko joukkueen kanssa treenaamassa ja sitten on hyvä käydä yksinkin.”

Pipsa kertoi lisäksi, millainen kummiyritys Fressi oikein on.

”Onhan se tosi tärkeää niin henkilökohtaisesti mulle, että koko meidän joukkueelle, että on tällainen Fressin kokoinen yritys tukemassa. Ja sekin vielä, että Fressillä on tosi hyvät puitteet käydä treenaamassa. Mitään ei kyllä puutu, joka kerta ihmettelee, että ’ai täällä on tällaistakin tarjolla’.

Sannilta tiedusteltiin vielä, miten Ilves tulee menestymään Kansallisessa Liigassa?

”Oikein hyvin, meillä on suuri usko siihen!”

Miten Pipsan vierailu Fressi Sykkeellä oikein sujui, sen voi käydä tarkastamassa ILVESTV:n kautta: https://youtu.be/ntGMyPK8_Sg.

Fressi on tamperalaisomisteinen liikuntaketju. Ensimmäinen Fressi avattiin jo vuonna 1979. Fressi Sykkeen lisäksi Pirkanmaalta löytyy kuusi eri Fressiä, Verkatehtaankadulla Tampereen keskustassa, Hervannassa, Kangasalla Lentolassa, Nokialla sekä Ylöjärvellä Elossa ja Rauhalantiellä.

Pipsan kummiyrityksen Fressin voi laittaa somessa seurantaan Fressi Pirkanmaa / @fressipirkanmaa.

Fressi on Pipsan kummiyritys kaudella 2023. Pipsan kanssa poseeraamassa Fressi Sykkeen palvelupäällikkö Sanni Nevalainen.