Anna Olmala jatkaa Ilveksessä!

Anna Olmala on tehnyt jatkosopimuksen Ilveksen kanssa. Kansallisen Liigan lokakuun Kuukauden kentälliseen ehdolla oleva Anna jatkaa keltavihreissä väreissä myös kaudella 2024.

Toisen kautensa Mansessa pelannut ja ensimmäistä kauttaan keltavihreitä kipparoinut 24-vuotias monipuolisuusihme vaihtoi kesken viime kauden pelipaikkaa ja iski lopulta hienot yhdeksän liigamaalia.

”Tuntuu tosi hienolta jatkaa täällä! Tämä kausi päätettiin hyvin, joten tästä on mukava lähteä jatkamaan kohti seuraavaa kautta. Toki nälkääkin jäi, niin talvi tehdään erittäin määrätietoisesti töitä ja keväällä sitten ollaan iskussa, kun sarja alkaa.

Mulla on kova luotto meihin ja ensi kaudella pyritään vielä realisoimaan työnteko vahvemmin tulostaululle. Puitteetkin ovat viimeisen päälle kunnossa, kun päästään uudelle Tammelan stadionille. Odotan innolla hommien jatkumista!”

 

Ilveksen päävalmentajana jatkava Anssi Ylinen on enemmän kuin tyytyväinen Annan jatkosopimukseen.

”Erittäin hieno homma. Anna oli koko kauden kapteenina ja hoiti homman esimerkillisesti. Anna on kannustava ja esimerkillään näyttänyt mallia kaikille, että kuinka peleissä voi menestyä. Tärkeä pelaaja meille.

Anna on monikäyttöinen pelaaja, pelasi erinomaisesti alkukauden topparina ja hänet vaihdettiin sitten hyökkäämään. Kaikki näki sitten tuloksen siellä, hän toi todella paljon uhkaa hyökkäyssuuntaan.

Mahtava asia, että Anna jatkaa!”

 

Pelaajauutisia ruvetaan tiputtelemaan tässä pikkuhiljaa, pysy siis kuulolla.