Perjantain pelissä valtavat panokset – Tule kannustamaan Ilves voittoon!

Kansallisen Liigan päätöskierros pelataan tulevana perjantaina ja Ilveksellä on ottelussaan huikean suuri panos. Pysyäkseen pääsarjatasolla on tupsukorvien napattava voitto PK-35 Helsingistä, jolloin sarjapaikka on varma.

Kansallinen Liiga supistaa joukkuemääränsä ensi kaudelle kymmenestä kahdeksaan, mikä tarkoittaa kolmen joukkueen putoamista uuteen Kansalliseen Ykköseen ja ainoastaan yhden joukkueen nousevan tilalle. Varmaa on tällä hetkellä ainoastaan PKKU:n putoaminen ja VIFK:n nouseminen, mutta peräti neljä joukkuetta on vielä putoamisuhan alla.

Kreivittären aikaan takaisin voittokantaan noussut Ilves on sikäli hyvissä asemissa, että voitolla jatkopaikka on varma. Kiitos alkukauden hyvien otteiden, on joukkueen maaliero niin paljon kilpailijoitaan parempi, että tasapisteissä Ilves menee muiden edelle.

Sarjapaikan jo varmistanut PK-35 Vantaa emännöi samaan aikaan FC Honkaa, joka on pisteen Ilvestä jäljessä. Riittääkö vantaalaisilla enää motivaatiota taistella tosissaan pisteistä, kun vastassa on pakkovoiton edessä oleva espoolaisjoukkue?

Tasapisteissä keltavihreiden kanssa oleva JyPK puolestaan saa vieraakseen sarjajumbo PKKU:n. PKKU ei ole koko kautena voittanut yhtään ottelua, joten melko suurella todennäköisyydellä jyväskyläläiset nappaavat ottelusta täydet pisteet.

Näillä ennakkokaavailuilla menevät molemmat joukkueet Ilveksen ohi, jolloin ainoana vaihtoehtona sarjassa säilymiselle on voittaa oma ottelunsa, jolloin PK-35 Helsinki putoaisi sarjasta. Tammelan ottelussa pelaavat siis molemmat joukkueet veitsi kurkulla.

Nyt jos koskaan Ilves tarvitsee kaiken mahdollisen tuen ja kannustuksen katsomoon. Nappaa lippusi lippu.fi -palvelusta ja tule ystävien kanssa kannustamaan Ilves voittoon!