Sunnuntain Honka-pelistä vain voitto kelpaa

Ilves matkaa sunnuntaina Espooseen FC Hongan vieraaksi voitto mielessään. Sarjatilanne on haastava, mutta vielä mitään ei ole menetetty. Täysi pistesaalis on Espoosta kuitenkin saatava tuotua Tampereelle.

Viime sunnuntainen kotitappio PK-35 Vantaalle tuli erittäin pahaan saumaan, Kansallisessa Liigassa säilymiseen oikeuttava seitsemäs sija on nyt neljän pisteen päässä. Tuota paikkaa pitää hallussaan juurikin Honka ja joukkueiden väliin mahtuu vielä PK-35 kolme pistettä Ilvestä edellä.

Espoolaisille sunnuntainen ottelu on jo viikon toinen, sillä Suomen Cupin finaalin vuoksi rästiin jäänyt peli pelattiin tämän viikon keskiviikkona. Tuossa ottelussa Honka kärsi 0-1 tappion PK-35:lle. Tuloksellisesti Hongalla on hiukan heikompi jakso käynnissä, sillä edelliseen seitsemään liigaotteluun mahtuu ainoastaan voitto sarjajumbo PKKU:sta.

Tosin ei Ilvekselläkään ole kehumista omassa tuloksen tekemisessään, sillä tupsukorvilla on kahdeksaan peliin myös ainoa voitto PKKU:sta. Sunnuntainen ottelu onkin kahden alisuorittaneen joukkueen kohtaaminen, jossa on isot panokset. Varsinkin Ilveksen on saatava onnistumisia hyökkäyspelissään, sillä elo- ja syyskuun saldona on ainoastaan yksi tehty maali.

Ottelu pelataan sunnuntaina 6.10. klo 15 Tapiolan urheilupuiston nurmikentällä. Loistava kellonaika suunnata omat autot kohti Espoota ja kannustaa Ilves tärkeään vierasvoittoon! Toki kotisohvilla ottelua pääsee seuraamaan suorana ja selostettuna Ruutu+ Urheilu -tilauksen kautta.

Kolme kierrosta Kansallista Liigaa on vielä jäljellä ja Honka-pelin jälkeen Ilveksellä on jäljellä vierasottelu PKKU:ta vastaan ja kauden päätösottelu on PK-35:ttä vastaan Tammelassa perjantaina 18.10. Päätösotteluun joukkue toivoo saavansa katsomoon kaikki kannattajansa tuomaan lisäenergiaa jännittävään otteluun.