Anelalle kahden vuoden jatkosopimus

Ilveksen huippulahjakas Anela Ljesnjanin jatkaa seurassa seuraavat kaksi kautta. Ikäluokkansa maajoukkueen runkopelaajiin kuuluva Anela arvostaa sekä Ilveksen että Tammelan Stadionin mahdollistamia olosuhteita.

18-vuotiaan Anelan Ljesnjaninin pitäminen seurassa seuraavat kaksi vuotta on todella tärkeä palanen kohti kansallista kärkeä kipuavalle Ilvekselle. Nuori keskikenttäpelaaja on lyönyt itsensä lopullisesti läpi tällä kaudella vahvoilla otteillaan niin Kansallisessa Liigassa kuin nuorten maajoukkueissakin.

Anela on paitsi teknisesti ja taktisesti taitava pelaaja, myös asenteeltaan todellinen taistelija. Hänen terrierimäinen kamppailuhalukkuutensa on nostanut hänet myös yhdeksi katsojien ja junioreiden suosikkipelaajaksi. Voitontahtoinen, nälkäinen ja sisukas ovat adjektiivejä, joita monesti kuulee häneen liitettävän.

Anelalla on tavoitteena luonnollisesti eurooppalaiset ammattilaissarjat, jonne hän uskoo olevansa valmis kahden vuoden kuluttua. Olosuhteet Tampereella Tammelan Stadionin myötä yhdistettynä Ilveksen pelaajakehitysmalliin Anela kokee loistavana paikkana kehittyä. Opiskelunsa jo keväällä päättänyt Anela harkitsee jatko-opiskeluiden aloittamista, mutta ei pidä asian suhteen mitään kiirettä.

Alkavaan haastajasarjaan Anela lähtee joukkueensa kera luottavaisin mielin. Joukkue on saanut hyvin treenattua uuden valmennuksen kanssa uusia kuvioita ja joukkueessa on hänen mielestään ”hyvä pöhinä päällä”. Katsomoon hän toivoo löytävän tiensä myös uusien kannattajien, sillä joukkue on valmis pelaamaan viihdyttävää ja loppuunasti taistelevaa jalkapalloa.

Ilves kutsuu otteluun kaikki omat juniorinsa perheineen, niin Futis-Liigasta kuin junioriedustusjoukkueistaankin. Torstainen ilta Tammelan Stadionilla on todella keltavihreä!